Berhujung Minggu di Grand Puteri Hotel Kuala Terengganu - BLOGGER PANTAI TIMUR
Do what is right, not what is easy nor what is popular.
Email : aqilahf1053@gmail.com

Breaking

Home Top Ad

Monday, 12 February 2018

Berhujung Minggu di Grand Puteri Hotel Kuala Terengganu

Assalamualaikum..
Hi semua!


Seronok sungguh Geng 4A tu.. Padahal bercuti di kampung sendiri je tu. Haha. Al kisahnya Jumaat lepas, Gee lah yang gatal tangan duk search hotel kat area Kuala Terengganu ni haa. Agaknya sebab dah lama tak pergi ke mana-mana, kepingin nak pergi bercuti toksah cakap lah. Sekarang tak macam dulu kalau cuti sekolah boleh je plan ke KL sebab kos holiday dulu lain dengan sekarang. Adeh semua dah naik harga! Makanya, Gee pun cuba-cuba intai hotel kat area sini je sekurang-kurangnya boleh merasa kenikmatan holiday lepaskan segala kepenatan, stress dan juga reward diri sendiri. Hehe. 


KENAPA GRAND PUTERI HOTEL?

Sebab dapat harga murah!!Masa Gee nak booked tu harga offer untuk hari tu RM 115. Harga tu untuk Superior King Room tanpa breakfast. Dengan harga tu boleh juga bermandi manda di swimming pool hotel. Memang Gee nak cari yang ada kolam pun sebab Geng 4A ni memang suka yang amat mandi kolam. Haha.


Kolam renang di asingkan untuk lelaki dan perempuan. Tapi waktu kami nak bermandi manda tu, kolam lelaki tutuplah pulak. So semua mandi kat kolam perempuan.

Alhamdulillah cuaca elok je so bolehlah Geng 4A ni mandi manda sepuasnya. Kolam renang ni dibuka dari jam 7 pagi sehingga 7 malam. Seronok sungguh mereka! Siap tak nak naik bilik lagi. Hahaha. So kena bagi ayat memujuk lepas ni kena datang lagi. Hehe.

BACA ARTIKEL PENUH DI SINI :

Write by : Sis Gee
#teambpt #bloggerpantaitimur

1 comment: